• +358 456 765 380
  • Nopea toimitus!
  • srt@SarlinRaceTeam.fi
  • +358 456 765 380
  • Nopea toimitus!
  • srt@SarlinRaceTeam.fi

Esimerkkejä omassa tuotannossa valmistamistamme osista ja osakokoonpanoista.

Tässä kuvassa alumiininen tukivarsi, Ferrarin pyöränmutterin hylsy sekä Porschen vesipumpun kuoret.


BMW taka-akselisto

Olemme kehittäneet BMW E36 koriin sopivan täysin säädettävän taka-akseliston.

Päällekkäiskolmiotukivarsin toteutettu rakenne mahdollistaa pyöränkulmien säädettävyyden täysin halutuiksi ja näitä paketteja on asennettu jo useampaan F-ryhmän ralliautoon. Uniball-nivelien avulla myös alustan kiinnityspisteissä esiintyvät kitkat on minimoitu. Kokoonpanossa on yhteensä noin 200 osaa pultit mukaan laskettuna.


Imusarja

Yleensä kaasuttimissa sekä läppärungoissa on erilaiset muodot ja kiinnitys kuin moottorin sylinterikannessa. Tällöin alumiinista jyrsityllä imusarjalla on komponentit saatu sovitettua toisiinsa.

Ensimmäisten kuvien kaltainen imusarja on hyvä esimerkki 5-akselisen jyrsinnän mahdollisuuksista. Ainoastaan 40 mm matkalla syvyyssuunnassa on läppärunkojen pyöreä reikä saatu muutettua kannen ovaalia reikää vastaavaksi.

Lopuksi kappaleet yleensä pinnoitetaan yhteistyökumppanimme avulla.


Jarrut

Motorsport-käyttöön tarkoitetut jarrusatulat sekä jarrulevyt ovat universaaleja tuotteita, eikä niitä voi sovittaa autoon ilman välikappaleita. Omassa tuotannossamme valmistamme sinun autoosi sopivat jarrulevyn keskiöt sekä jarrusatulan adapterit. Kuvissa nähtävillä esimerkkejä paketeista, joita olemme valmistaneet, esimerkiksi kaksi jarrusatulaa taakse drifting-käyttöä varten ja keskiöt pultti- tai liukupalakiinnityksellä.


Ratinjatke

Olemme valmistaneet sorvaamalla ratinjatkeita useita eri pituuksia. Näiden avulla ohjauspyörän saa siirrettyä kuljettajalle sopivaan kohtaan. Molemmissa päissä on 6 kierrereikää ja kappaleet ovat anodisoitu vielä sorvauksen jälkeen.


Vauhtipyörä ja kytkin

Kauttamme saat myös teräksiset vauhtipyörät ja kilpakytkimet. Vauhtipyöriä on valmistettu irtonaisilla hammaskehillä sekä myös hammastettuja pyöriä.


Öljypohja

Kuivasumppumoottoreita varten koneistamossa on valmistettu myös matalia öljypohjia asiakkaiden piirustuksien mukaan.