• +358 456 765 380
 • Nopea toimitus!
 • srt@SarlinRaceTeam.fi
 • +358 456 765 380
 • Nopea toimitus!
 • srt@SarlinRaceTeam.fi

3MO VAIHTEISTOT

Eurooppalainen 3MO on kehittänyt ja valmistanut kilpavaihteistoja yli 20 vuotta!

OIKEA VAIHTEISTO KILPAKÄYTTÖÖN

Sekventiaalivaihteistot on kehitty alunperin autourheiluun. Se tarjoaa nopean vaihdon ja hyvän hyötysuhteen lisäksi myös muita etuja

 • vaihtaminen on pieni johdomukainen kädenliike eteen tai taakse, ei ole tarvetta miettiä missä suunnassa seuraava vaihde on
 • vaihdevalitsin vie vähemmän tilaa ohjaamosta kuin H-valitsin, se tarvitsee tilaa myös sivulle
 • vaihde vaihtuu aina heti seuraavaan ilman käväisyä vapaalla, kuten H-mallin vaihteistossa tapahtuu ja joskus saattaa myös jäädä sille
 • vaihtaminen on tekniikan kannalta turvallisempaa, kun vaihto tapahtuu järjestyksessä viereiselle vaihteelle

3MO vaihteistoissa on huomiotu lisäksi myös

 • vaihteiden välitykset on valittavissa
 • hyvä huollettavuus

Kaikki alla olevat 3MO sekventiaalivaihteistot ovat kuusivahteisia ja niiden vaihdekaaviot on 'R-N-1-2-3-4-5-6'.

3MO TOIMITUKSET

Vuodesta 2010 lähtien yli 90 % varaosatilauksista on lähetetty 48 tunnin sisällä.

3MO TEKNINEN APU

Aina kun sinulla on tekninen kysymys 3MO Performance -tuotteen kanssa, takaamme nopean ja tehokkaan vastauksen.

3MO VERKOSTO

Suomi - Ruotsi - Viro - Tanska - Ranska - Kreikka - Italia - Alankomaat - Portugali - Slovenia - Espanja - Kiina - Yhdistynyt kuningaskunta


TXL 6 Speed 4WD Sequential 600 Nm

TXL nelivetomalli sopii autoihin, joissa moottori on pituussuuntaan edessä tai keskellä.

Kilpa-autojen omistajat käyttävät paljon aikaa ja rahaa ottaakseen painoa pois autoistaan. Sitä ei ole järkevä lisätä takaisin raskaalla vaihteistolla. TXL vaihteiston kompaktin koon vuoksi voimansiirtotunneleita ei yleensä tarvitse muutella, mikä tekee sen asentamisesta helppoa.

Jos moottorin vääntö on 600 nm tai alle, on kevyt ja supernopeasti vaihtava TXL-vaihteisto luultavasti oikea valinta. Tässä monipuolisessa 3MO:n sekventiaalivaihteistossa on valittavana 35 eri välityssuhdetta ja lisäksi kolme eri välityssuhdetta vetoakselille.

TUOTEKORTTI


FTX 6 Speed Transaxle Sequential 800 Nm

FTX on suunniteltu sopimaan autoihin, joissa moottori on sijoittu eteen tai keskelle pitkittäin.

Näissä varsin monipuolisissa ja vahvarakenteisissa vaihteistoissa on valittavana 35 välityssuhdetta sekä kolme eri välitystä vetoakselille. Näillä saadaan oikeat välityssuhteet kaikkiin tilanteisiin.

Lautaspyörän koko on 230 mm ja se on suunniteltu kestämään tasauspyörästölinjassa jopa 8 000 Nm. Se tarkoittaa noin 800 Nm vaihteiston ulostulossa välityksistä riippuen.

3MO FTX -vaihteistossa on kolme tarkastusporttia huoltoajan säästämiseksija ja itselukittuva TFJ-tasauspyörästö, jonka esijännitys on säädettävissä vaihteistoa irroittamatta.

FTX on saatavana sekä kaksi- että nelivetoisena.

TUOTEKORTTI


TXB 6 Speed 4WD Sequential Transmission 900 Nm

TXB 4WD sopii ajoneuvoihin, joissa moottori on asennettu eteen tai keskelle ja ajetaan etu- ja takatasauspyörästön kautta.

Tässä sekventiaalivaihteistossa on kolme välitysvaihtoehtoa, jotka voidaan vaihtaa noin puolessa tunnissa vaihteistoa irroittamatta. Kaikenkaikkiaan valittavana on peräti 52 välityssuhdetta. Vaihteiden vaihto tapahtuu äärimmäisen nopeasti ja voima tiehen pysyy lähes katkeamattomana.

Tämän TXB:n vääntömomentti on 900 Nm ja se soveltuu niin ralliin, radalle kuin off-road sovelluksiin.

Joustavuuden ansiosta 3MO TXB 6 Speed Sequential Transmission on erittäin suosittu kilpatalleissa ympäri maailmaa.

TXB on saatavana myös RWD versiona.

TUOTEKORTTI


3MO LC776 280 Nm

LC776 on ultrakevyt 6-nopeuksinen luotettava ja taloudellinen etuvetoisen kilpa-auton vaihteistoratkaisu.

Vain 37 kg painoinen vaihteisto on suunniteltu 1.0 - 2.0 L vapaasti hengittäville moottoreille tai pienitehoisille turbomoottoreille, joiden maksimivääntömomentti on 235-280 Nm.

Rajoitetun luiston tasauspyörästössä on vakiona kahdeksan kitkapintaa, joissa on 45° tai 60° rampit. Ne toimivat pienellä esikuormituksella (60-80 Nm) parantaen ajettavuuta.

Saatavilla on 15 erilaista moottorinsovitusta.

TUOTEKORTTI


ETV 2WD 500 Nm

ETV 2WD on suunniteltu sopimaan sekä etu- että takamoottorilla varustettuihin autoihin, joissa moottori on asennettu poikittain.

3MO:n todella monipuolinen ETV-vaihteisto on todistettu hyväksi, sillä moottoriurheiluajoneuvoissa on käytössä näitä yli 500 ympäri maailmaa. Tämä 500 Nm:n vaihteisto on asennettu Euroopan ja Aasian mestaruuden voittaneisiin autoihin Circuit-, RoadRacing-, Hillclimb-, Off-Road-, Rally-Cross- ja Rally-moottoriurheilulajeissa.

Kilpailuajoneuvojen suorituskyvyn optimoimiseksi on valittavana laaja valikoima välityssuhteita ja muita optioita. Hondan B-sarjan moottoreille on suunniteltu kokonaan oma versio 'ETV-R'.

Vakiona tasauspyörästössä on kolme levyä ja 12 kitkalevyä. Vaihtoehtona on saatavana neljä levyä ja 16 kitkalevyä. Tästä vaihteistosta on olemassa omat versiot myötäpäivään ja vastapäivään pyöriville moottoreille.

ETV vaihteisto täyttää FIA R3 -vaatimukset rallissa ja TCR / WTCC & CTCC -vaatimukset Circuit Racingissa.

TUOTEKORTTI


3MO TXL 6 Speed RWD Sequential 600 Nm

TXL vaihteisto sopii takavetoisiin autoihin, joissa on moottori edessä tai keskellä ja joissa on takana tasauspyörästö.

Tässä sekventiaalivaihteistossa on 35 välityssuhdetta ja kolme vetoakselin suhdetta. Se pystyy käsittelemään vääntömomenttia 520 Nm - 600 Nm välityssuhteista riippuen. Drifting-sovelluksissa 1200 Nm.

Vaihteisto on kompakti ja siksi usein asennettavissa olemassa oleviin voimansiirtotunneleihin. Huoltoja varten on löytyy kolme tarkistusporttia.

TUOTEKORTTI

LISÄMATERIAALIA