• +358 456 765 380
  • Nopea toimitus!
  • srt@SarlinRaceTeam.fi
  • +358 456 765 380
  • Nopea toimitus!
  • srt@SarlinRaceTeam.fi

Sarlin Race Team jatkaa F-Cupin virallisena yhteistyökumppanina ja lähtee mukaan Rallisprint SM -sarjaan

AKK Sports Oy ja Sarlin Race Team ovat solmineet kuluvaa kilpailukautta koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Sarlin Race Team jatkaa legendaarisen ralliautoilun F-Cupin virallisena yhteistyökumppanina. Yhteistyö kuitenkin myös laajenee, sillä yhteistyö kattaa tänä vuonna myös Rallisprint SM -sarjan.

AKK Sports Oy:n kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen on tyytyväinen uuteen jatkosopimukseen tärkeän kumppanin kanssa.

– Sarlin Race Team on laajalti tunnettu ja merkittävä yhteistyökumppani meille AKK:lle ja sarjoillemme. F-Cupissa yrityksen tuotteet ja ammattitaito tiedetään hyvin, joten on hienoa, että hedelmällinen yhteistyö jatkuu. Sarlinin omassa maahantuonnissa on iso varastollinen monipuolisia ja laadukkaita komponentteja, kuten Alcon, Ferodo Racingin, Tilton Racingin, Silicon Hosesin, Speedflown, Stäublin tuotteet. Tämä kattava tuotepaletti on jatkossa hyvin esillä myös rallisprintin SM-sarjassa.

Sarlin Race Teamin omistaja, itsekin pitkän autourheilu-uran tehnyt ja monikertainen mestari Kalle Sarlin on niin ikään tyytyväinen uuteen sopimukseen.

– F-Cup on yksi perinteikkäimmistä ja suosituimmista suomalaisista autourheilusarjoista. Se tarjoaa monipuolisesti laadukkaita rallielämyksiä monille ja me haluamme osaltamme olla tukemassa niin sarjaa kuin sen kuljettajia ja tiimejä hyvillä tuotteilla sekä palveluilla. Nyt tämän uuden sopimuksen myötä toimintamme laajenee myös rallisprintin SM-sarjaan, mikä on aivan mahtava juttu. Kuskeille ja tiimeille terveisiä, että tulkaa ihmeessä jutulle ja tutustumaan tuotteisiin, me autamme kaikkia oikein mielellämme!

Lisätietoja 

AKK Sports Oy

Petteri Nikkanen, kaupallinen johtaja

petteri.nikkanen@autourheilu.fi, p. 040 358 0533 

Sarlin Race Team

Kalle Sarlin, yrittäjä

srt@sarlinraceteam.fi, p. 045 676 5380