Pääjousi H&R HRF 080-60-110

Tuotenumero: HRF080-60-110

Varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

HRF 080-60-110

  • Jousen pituus 80 mm
  • Jousen sisähalkaisija 60 mm
  • Jousen jäykkyys 110 N/mm (= kg/cm)
H&R tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyisiä lineaarisia HRF-kilpajousia. Niitä on saatavana eri pituuksilla ja jousivakioilla.

Pääjouset: on valmistettu erittäin laadukkaasta korkealujuusjousiteräksestä. Tämä vähentää painoa ja sen ansiosta saavutetaan pitempi jousto samalla jousivakiolla kuin kilpailevilla, tavallisesta jousiteräksestä valmistetuilla jousilla. Pääjousen ominaiskuvaaja on lineaarinen ja se muuttuu progressiiviseksi liikkeen lopussa. Pääjousen pohjaanlyönti on silti estettävä valitsemalla sopivat pohjaanlyöntistopparit.

Apujouset: Apujousien avulla voidaan kasvattaa jousituksen ulosjoustomatkaa, jolloin normaalisti apujousi on täysin kokoonpuristunut. Apujouset on valmistettu litistetystä langasta, joka kestää pitkään jatkuvaa kuormitusta. Apujousella voidaan myös vaikuttaa pääjousen jousivakioon, mikäli apujousella on vielä liikematkaa. Valikoimassa on neljä eri tavalla progressiivista apujousta, jotta pääjousen ja apujousen toimintapistettä voidaan säätää halutulla tavalla halutun jousitusjärjestelmän käyttäytymisen saavuttamiseksi.

Saatavana on myös monia tarvikkeita kuten jousilautasia, säätömuttereita, lukkomuttereita ja pohjaanlyöntistoppareita.