Ferodo Racing kilpajarrupalat

Valikoimassamme on Ferodo jarrupalat ralliin, rallicrossiin, radalle ja ratapäiville. Ferodo kilpajarrupalat takaavat hyvän jarrutustehon niin pienissä kuin suurissa nopeuksissa, ne lyhentävät jarrutusmatkaa ja antavat hyvän poljintuntuman jarrutuksesta toiseen. Ferodon kilpajarrupaloja käyttävät huipputiimit sekä WRC ralli-autossa että WTCC ja Le Mans rata-autoissa.

Verkkokaupassamme on lähes 400 erilaista jarrupalamallia. Suurin osa jarrupaloista on saatavissa useampana eri kitkaseoksena.

Jos tiedät jo ennestään autoosi sopivan Ferodo jarrupalan mallikoodin, syötä se sivun ylälaidassa olevaan ETSI-hakutoimintoon. Jos et tiedä mallikoodia, voit etsiä oikeaa palaa Ferodon Online -luettelosta joko autosi tai jarrusatulan tietojen perusteella. Kun olet löytänyt sopivan palan, syötä palan mallikoodi verkkokauppamme ETSI-hakutoimintoon sivun yläosassa.

Ferodo Online -luettelo: https://ecat.ferodoracing.com/

Ferodo tarjoaa oman tuotesarjan tehokkaisiin katuautoihin käytettäväksi. DS Performance jarrupaloilla on tieliikenteessä vaadittavat E90-hyväksynnät. DS Performance palat myydään pääasiassa tehdastilauksena. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse.